Ta Xrundan till din kommun

Gislaved Xrundor

 

Ekekullenrundan - Anderstorp

Agnsjörundan - Hestra

Cityrundan - Gislaved

Reftelerundan - Reftele

Nordinrundan - Smålandsstenar

Svenhultsrundan - Skeppshult

Broarydrundan - Broaryd

Elljusrundan - Burseryd

Hestraspåret - Isaberg

Zooma in för att se hur rundorna går. 

Ekekullenrundan - ca 3 km

Välkommen till Gislaved's Ekekullenrundan. Detta är en Xrunda i småstadsmiljö som går igenom majoriteten av Anderstorp.

Agnsjörundan - ca 2 km

Välkommen till Gislaved's agnsjörundan. Detta är en runda som är bitvis grusad väg och bitvis asfalterad. Rundan är en naturskön runda som går runt den vackra Agnsjön. 

Cityrundan - ca 4,2 km

Välkommen till Gislaved's cityrundan. Detta är en Xrunda som befinner sig i Gislaved's centrum. En trevlig promenadstråk! Rundan är belyst och handikappanpassad. 

Reftelerundan - ca 3,5 km

Välkommen till Gislaved's reftelerundan. Detta är en Xrunda som är en belyst och asfalterad väg. Detta är en stadsrunda som tar dig runt hela Reftele. 

Nordinrundan - ca 3,5 km

Välkommen till Gislaved's nordinrundan. Detta är en Xrunda som är en belyst och asfalterad väg. Nordinrundan, en väldigt stadsskön runda, tar dig igenom majoriteten av Smålandsstenar. 

Svenhultsrundan - ca 4 km

Välkommen till Svenhultsrundan. Detta är en Xrunda som med varierad terräng, bitvis belyst. Denna runda tar dig igenom den fina naturen runt om Skeppshult. 

Broarydrundan - ca 3 km

Välkommen till Gislaved's broarydrundan. Detta är en Xrunda som är belyst och delvis asfalterad och har delvis träspånsunderlägg. Denna rundan tar dig runt Broaryd och igenom den närliggande naturen. 

Elljusrundan - ca 2 km

Välkommen till Gislaved's elljusrundan. Detta är en Xrunda med belyst och grusad väg. En naturskön runda som följer elljusspåret i Burseryd.

Hestraspåret- ca 5,5 km

Välkommen till Isaberg's Xrunda som heter hestraspåret. Denna Xrunda har grus underlag. Tyvärr ej funktionsanpassad och har ingen belysning. Hestraspåret är en vandringsled som går på bred grusväg med många höjdmeter. Passar även bra  för ett pulshöjande löppass. Bitvis tungt uppför men fungerar alldeles utmärkt med barnvagn. Denna Xrunda är speciell då Isberg erbjuder egna vinster till egen tävling. SPÄNNANDE! Delta i tävlingen!