Vi välkomnar Amanda till Xrunda-teamet!

Jan 12, 2022

Hej på er!

Mitt namn är Amanda och jag är ny här på Xrundan. Jag är sedan några år tillbaka, färdigutbildad läkare och har under de senaste två åren arbetat inom vården, bl.a på psykiatrisk slutenvård och på vårdcentral. Jag tyckte om att arbeta inom vården eftersom jag fick möjligheten att träffa och hjälpa människor. Under senaste åren har jag även arbetat tillsammans med min blivande man Jonathan Ljungqvist och David Phillips (legend/kommunikations guru, googla gärna!) med fler utbildningsprojekt, bl.a. med en själv-ledarskapsutbildning som heter WOW. Jag coachar fortfarande delvis i ledarskap.

Efter ett par år inom vården insåg jag snabbt att jag ville arbeta med hälsa på ett förebyggande vis. Jag ser så mycket potential i Xrundan’s koncept och visioner. Jag kommer till att börja med vilja lära känna dig och din kommun och jag ser fram emot att prata med dig och bollplanka idéer om hur ni vi, föreningar och kommunens företagare kan på bästa sätt få folk i rörelse, skapa gemenskap och motarbeta stillasittande.

Vi hörs framöver, 

Amanda