Personuppgiftspolicy med hänsyn till GDPR (General Data Protection Regulations)

Xrundan/Rowing Nation AB

 

1. Uppgifter vi samlar in

När du begär information eller registrerar dig som Xrundan användare, lämnar du uppgifter om dig själv såsom namn, födelseår, mobilnummer och e-postadress. Personuppgifter i den här kategorin utmärks av att du aktivt lämnar dem till oss genom att t.ex. fylla i webbformulär, skicka meddelanden till andra användare eller ge oss feedback genom funktioner skapade för det syftet.

Bara e-post adress är obligatorisk, därför det är vårt sätt att hålla ordning på deltagarna.    

Vi ber aldrig om personnummer.

 

2. Användning av uppgifterna

Vi använder e-post och ibland mobilnumret för att skicka ut priser via sms.

Ibland skickar vi information eller frågor via e-post, och om det gäller ett fel i systemet när du spelade, kan vi också skicka frågor via sms.

Om vi har speciella erbjudande till individuella användare eller till dess klubb eller organisation, kan vi också skicka dig information via e-post. Ibland skickar vi ut via e-post frågeformulär som ber om deltagarnas åsikter om förbättringar till appen, osv.

 

3. Resultat

Ditt användarnamn kommer visas i veckans resultatlistan samt på vinnarlistan om du vinner som finns på Xrundan.se

 

4. Information till en klubb/organisation som ordnar Xrundan evenemang

Ditt namn, e-post och mobilnummer kan vara på en lista som är tillgänglig till den kommunen eller klubben som är ansvarig för banan (“värd-klubb”) du gick tillsammans med information om huruvida du stödde din valde klubb. Huvudsyftet är att kunna skicka ut vinster och för statistik.

5. Utelämning av personuppgifter

Dina personuppgifter kommer inte att lämnas ut till andra kommersiella bolag som inte ordnar Xrundan evenemang. Punkt slut.

6.  Inaktivitet och deltagare rättigheter

Om du har varit inaktivt i över 24 månader, kommer din information raderas permanent från Xrundans databas. Om du vill att vi radera din information från vår databas är det bara kontakta oss via nedanstående länk. 

7. Data processing partner

Vi är väldigt mån om att försäkra vår deltagares data, därför använder vi Amazon Web Services (AWS) OCH för Europeiska kunder ATEA som hem till, och data processor för Xrundan. ATEA är helt svenskägt. LÄNK

8. Mer information 

Har du ytterligare frågor om vår GDPR policy och åtgärder, kontakta oss gärna via nedanstående länk.

 

den 21 januari 2021

Xrunda-teamet

Habo, Sweden